Nyhed 17. maj 2023

Søndag den 14. maj blev 3. modul i årets ambassadørkursus afholdt under temaet Biodiversitet, kystvande og Vild Mad i biosfæreområdet.

Ambassadørkursus Modul 3 2023 MJH

Kursus for nye og gamle ambassadører

 

Ambassadørkursus 2023 i Møn Biosfæreområde er godt på vej, og i weekenden blev 3. af i alt 4 moduler afholdt med Camping Mønbroen som værter og indslag fra både Mikael fra Fishing Zealand og Susanne fra Naturguide Møn. Temaet for 3. modul var 'Biodiversitet, kystvande og Vild Mad i biosfæreområdet'.

Kurset er for både nuværende og fremtidige biosfæreambassadører, og sætter vi fokus på hvordan vi lever og arbejder i Møn Biosfæreområde i samspil med naturen.

Kursusmodulerne er tilrettelagt som en række ’gode oplevelser’ med fokus på både inspiration og læring med det formål både at hverve nye ambassadører samt at fastholde og styrke relationen til eksisterende ambassadører via inspiration, læring og netværk.

Reportage fra en deltager

 

Marlon fra 'Marlons ABC er deltager i årets kursus og skriver en lille blog. Vi har fået lov at dele et lille uddrag:

 

"  Uden bæredygtighed ingen vild mad i fremtiden. Der er regler for fiskeri og sankning af vild mad. Sæt dig ind i reglerne når du tager ud og sanker. Fisk og sank med omtanke.

De friskfangede hornfisk og friskplukkede vilde planter blev omdannet til en gourmet oplevelse under åben himmel. Den fulde udnyttelse af og oplevelser for alle sanser 😍"

 

Se hele bloggen for både modul 3 og de foregående moduler på Marlons-abc.dk.

Vild Mad1 Ambassadørkursus Modul 3 2023 MJH

Mere om ambassadørkursus 2023

 

 

Kursusmoduler 2023:

  • Modul 1: Møn Biosfære - hvad betyder det og hvad vil det sige at være ambassadør? 
  • Modul 2: Dark Sky Møn i biosfæreområdet
  • Modul 3: Biodiversitet, kystvande og Vild Mad i biosfæreområdet
  • Modul 4: Erhvervsudvikling og Vild Natur i biosfæreområdet

 

Læs den fulde beskrivelse af kursusmodulerne her