Møn byder på unikke naturoplevelser på land, i vandet og i det naturlige og uforstyrrede nattemørke. I Møn UNESCO Biosfæreområde oplever du levende kulturarv igennem tiderne, fra oldtiden til moderne samtidskunst.

Natursafari i Møn Biosfæreområde

 

Natursafari er en serie på 10 foldere, der tager dig med på udflugt i noget af Danmarks smukkeste natur. Du finder ideer til alle årstider.

Hver folder indeholder to kort med forslag til ture og udflugtsmål, hvor alle kan være med.

Rigtig god tur!

Ravjagt 12

Dark Sky guide til de bedste oplevelser

 

Når solen går ned, begynder eventyret. Bliv inspireret til selv at gå op oplevelse i mørket eller find gode tips til oplevelser i mørket under stjernerne her.

Aktuelle oplevelser

Få et overblik over biosfærearrangementer og oplevelser i Vordingborg Kommune: 

Vild Med Vilje

Onsdagsturen

 

Tag med vores naturvejleder og kombiner unikke naturoplevelser med en god gåtur i godt selskab. Det er gratis, alle er velkomne, og det kræver ikke tilmelding!

På turene kan du opleve alt fra sæler, havørne og særlige træer og planter til gravhøje, "skjulte" ruter, skovens og vandets dyr - og meget, meget mere.

Der bliver også løbende mulighed for selv at plukke af naturens spisekammer, da vores naturvejleder også er specialuddannet i spiselige planter af folkene bag restaurant Noma. 

Se programmet for onsdagsturene her.

God tur!

PRØV - et kulinarisk eventyr

 

Der er mange måder at blive introduceret til naturen, landskaberne, gravhøjene og de små smutveje bagom. At ture rundt til de lokale gårdbutikker garanterer næsten, at man kommer helt ud i hjørnerne, der hvor kragerne vender – og halvvejs til der, hvor peberet gror!

Butikker, gårdbutikker og vejsalg byder sig til på hele Møn. Mød de passionerede og ambitiøse folk bag fødevarerne her.