Nyhed 4. september 2023

Fredag/lørdag den 18. og 19. august har der traditionen tro været Folkemøde Møn i Stege.

Biosfæreambassadører

 

Fredag og lørdag den 18. og 19. august var der traditionen tro Folkemøde Møn i Stege, og traditionen tro har man kunne møde Biosfæresekretariatet i Biosfæreteltet!
Fredag var som altid 'de unges dag' og de kunne møde biosfæreambassadør Laura Baruël i en botanisk tryk-workshop.
Lørdag var biosfæreambassadørerne fra Vild Have Mentorer Møn i biosfæreteltet til et par travle timer i dialog med gæster,, hvoraf mange kunne fortælle om spirende biodiversitet i vilde haver. Så selvom gruppen kun har været i gang i få år, så kan de allerede fornemme en positiv udvikling!
Senere lørdag kunne man møde biosfæreambassadører fra arbejdsgruppen omkring Sporløs Færd.

Debat om fremtidens visioner for biosfære-arbejdet

 

 

Lørdag var der også sat fokus på visionerne i biosfære-arbejdet i en debat på Vordingborg Kommunes Scene på Torvet. Her kunne man opleve biosfære-ambassadørerne Kirsten Rohde, Mike Lippert og Steen J. Hansen i samtale med vores lokale politikere Mikael Smed, borgmester (S), Daniel Irvold (C), Eva Sommer (V) om fremtidens visioner for biosfære-arbejdet.

Debat Om Biosfære Folkemøde 2023

Biosfæretræet

Begge dage var biosfærekoordinator Katrine Dietrich på Torvet klar til dialog og refleksion over, hvordan vi alle kan gøre noget godt for at passe på naturen.

Også begge dage stod 'Biosfæretræet' på torvet og alle blev opfordret til at give et bud på, hvad man vil gøre for at passe på naturen, og hænge det på træet.

Det gav anledning til mange fine dialoger og mange gode bud på handlinger. Vi har samlet alle input i en 'ordsky' som kan ses i slideshowet.